Werkwijze

Kressin. Advocaat Rechtsanwalt  is in 2014 begonnen als zelfstandig advocatenkantoor Arnhem. Naast kennis van zaken hebben wij ook de juiste, reeds lange tijd bestaande beproefde netwerken om u optimaal te ondersteunen. Sinds 2021 zijn wij gevestigd midden in de dynamiek van ondernemend Arnhem, in het monumentale oude Enka Hoofkantoor aan de Velperweg en ronden daarmee een periode van zeven jaar in het eveneens monumentale Waaggebouw in het hart van bestuurlijk Gelderland af.

Ik adviseer – samen met  Mr. R. Leuyerink – op nagenoeg alle terreinen die ondernemers,  professionals en particulieren bij hun activiteiten, zowel op werkgebied als in het dagelijks leven, tegenkomen. In Duitsland en in Nederland.  Mijn expertise is in meer dan 30 jaar opgebouwd bij onder meer de ING Bank, aan ‘De Zuidas’ bij De Brauw Blackstone Westbroek Advocaten, en in Arnhem als jarenlange partner bij Dirkzwager, niet allen als advocaat maar sinds 25 jaar ook als Rechtsanwalt in Duitsland.

De missie  is juridische expertise, ruime ervaring en een uitgebreid internationaal professioneel netwerk op efficiënte wijze voor onze cliënten in te zetten.

Bij het adviseren en ondersteunen werken wij met grote en kleinere ondernemingen en instellingen en met particulieren. Naast het ondernemingsrecht, huurrecht  en arbeidsrecht hebben wij uitgebreide kennis en ervaring  op het gebied van het luchtrecht, vastgoedrecht en ruimtelijk ordeningsrecht, alsmede het financieel recht en het insolvente-en herstructureringsrecht.

Hoe werkt het? Gewoon vrijblijvend bellen. We kunnen dan uw vraag bespreken. En kijken of, en zo ja wat wij voor u kunnen betekenen. Vaak is het nuttig om in voorbereiding op het gesprek vooraf wat documentatie te sturen. Als dat zinvol is en voor u beter werkt kunnen wij ook kort schriftelijk adviseren, zodat u uw besluit ook daarop kunt baseren. Als u op basis daarvan met ons in zee wil gaan, spreken wij dan ook de passende (financiële) voorwaarden af. Transparantie staat daarbij voorop.

Sinds 2021 zijn wij gevestigd midden in de dynamiek van ondernemend Arnhem, in het monumentale oude Enka hoofdkantoor aan de Velperweg. We ronden daarmee een periode van zeven jaar af in het oude en eveneens monumentale Waaggebouw, in het hart van bestuurlijk Gelderland. Till Kressin