Werkwijze

Kressin is in 2014 begonnen als zelfstandig advocatenkantoor Arnhem. Naast kennis van zaken heb ik ook de juiste, reeds lange tijd bestaande beproefde netwerken om u optimaal te ondersteunen. Met een kantoorpand op steenworp afstand van het Paleis van Justitie, het gemeentehuis, het provinciehuis en het bruisende centrum van Arnhem staat Kressin Advocaten letterlijk midden in de samenleving.

Ik adviseer – samen met mijn collega Mr. R. Leuyerink – op nagenoeg alle terreinen die ondernemers, (medische) professionals en particulieren bij hun activiteiten, zowel op werkgebied als in het dagelijks leven, tegenkomen. Mijn expertise is in meer dan 25 jaar opgebouwd bij onder meer de ING Bank, aan ‘De Zuidas’ bij De Brauw Blackstone Westbroek Advocaten, en in Arnhem als jarenlange partner bij Dirkzwager.

Bij het adviseren en ondersteunen werken wij met grote en kleinere ondernemingen en instellingen en met (ondernemende) particulieren. Het adviseren of procederen over overeenkomsten en geschillen, over alle voorkomende juridische ondernemingsvormen (B.V., N.V., stichting enz.) alsmede over bestuursrechtelijke vragen in het toezichtrecht (AFM, ACM, IGJ, ILenT) is daarbij de rode draad – of dat nu in het Nederlands, Duits, Engels of moet gebeuren. Enkele van de werkgebieden zijn daarbij mededingingsrecht, luchtvaartrecht, gezondheidsrecht, handels- en aandeelhoudersgeschillen, distributie- en agentuurovereenkomsten, overnames en samenwerkingen, de koop- of ontwikkeling van vastgoed en alle daarbij behorende zaken, zoals arbeidszaken en huurzaken. Wij zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NovA), de Deutsche Anwaltverein (DAV), de Rechtsanwaltskammer Frankfurt/Main en de Duits Nederlandse Rechtsantwaltverenigung (DNRV). Tevens verzorgen wij al vele jaren juridische opleidingen voor het opleidingsinstituut van accountants SRA.

Hoe werkt het? Gewoon vrijblijvend bellen. We kunnen dan uw vraag bespreken. En kijken of, en zo ja wat wij voor u kunnen betekenen. Vaak is het nuttig om in voorbereiding op het gesprek vooraf wat documentatie te sturen. Als dat zinvol is en voor u beter werkt kunnen wij ook kort schriftelijk adviseren, zodat u uw besluit ook daarop kunt baseren. Als u op basis daarvan met ons in zee wil gaan, spreken wij dan ook de passende (financiële) voorwaarden af. Transparantie staat daarbij voorop.

Met een kantoorpand op steenworp afstand van het Paleis van Justitie, het gemeentehuis, het provinciehuis en het bruisende centrum van Arnhem staat Kressin Advocaten letterlijk midden in de samenleving. Till Kressin